Липсата на адекватно управление по внедряването им може да направи

...
Липсата на адекватно управление по внедряването им може да направи
Коментари Харесай

Технологиите са ключови за средния бизнес

Липсата на съответно ръководство по внедряването им може да направи фирмите неконкурентни и да подкопае морала на чиновниците, твърди изследване

Средният бизнес демонстрира забележителна еластичност в потреблението на персонални устройства на чиновниците за служебни цели (източник: CC0 Public Domain)

Без внедряване на нови технологии фирмите рискуват да изостанат от съперниците, сочи разбор на Aruba, основан на изследване измежду над 2700 мениджъри и чиновници от междинния бизнес. На това мнение са две трети от интервюираните.

Над три четвърти (77%) от работещите в междинни компании са съгласни, че неналичието на съответно ръководство във връзка с внедряването на нови технологии на работното място може да подкопае моралното положение на чиновниците.

Въпреки че осъзнават значимостта на осведомителната сигурност, съвсем три четвърти (74%) от чиновниците в фирмите със междинен размер оповестяват, че през предходната година са позволили повърхностно боравене с данните на работодателя.

Освен това по-малко от половината (48%) участници в изследването, фокусирано върху новите технологии на работното място, споделят, че сигурността се явява отговорност на всеки чиновник. За съпоставяне, по този начин мислят две трети (66%) от чиновниците в огромните компании.

Близо три четвърти от чиновниците в фирмите със междинен размер са позволили повърхностно боравене с данните през предходната година (източник: CC0 Public Domain)

Средният бизнес също по този начин демонстрира забележителна еластичност в потреблението на персонални устройства на чиновниците за служебни цели. 72% от интервюираните чиновници оповестяват, че могат да вършат това, спрямо 53% от работещите в огромни компании, сочи още резултатите от изследването.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР