Липса на йод Много важно е сами да проверявате нивото

...
Липса на йод Много важно е сами да проверявате нивото
Коментари Харесай

Не Отлагайте! Моментален Тест Спасява Живот: Малко Йод На Ръката, Но Ако Видите Това - Веднага При Лекар!

Липса на йод

Много значимо е сами да проверявате равнището на йод в организма. Това може да бъде направено благодарение на елементарен тест вкъщи.

Писали сме към този момент за този тест, само че ще повторим по какъв начин тъкмо се прави тази елементарна и лесна процедура за тези, които не знаят. След като извършите този тест е добре да се обърнете за съвет и диагностика от експерт, изключително и наложително в случай че резултатите от домашния тест не са доста положителни.

И по този начин, какво би трябвало да извършите? Вечер, преди да си легнете, начертайте с памучен тампон три черти върху вътрешната част на ръката, по този начин както е показано на фотографията. Линиите, които вършиме, би трябвало да бъдат тънка, малко по-дебела и най-плътна.

Веднага се консултирайте с доктор, в случай че на сутринта не виждате нито една от трите линии. За най-хубава изгода и вярна информация имате потребност от ендокринолог.

Ако е останала единствено дебелата линия преразгледайте диетата си. Дневната норма от йод може да се набави с постоянната консумация на храни като водорасли, риба тресчица, скариди, яйца, сушени кайсии, ананас и гуава.

Ако е изчезнала единствено тънката линия – здравето ви не е в заплаха.

Запомнете : Използването на йодирана сол – най-евтиният и най-достъпен метод за попречване на хипотиреоидизъм.

Но с цел да има резултат от нея, тя би трябвало да се прибавя спестовно единствено на студени ястия. Готвите ли с йодирана сол, то всичките ѝ скъпи качества безусловно ще се изпарят.

Накрая ще споделим с вас един способ за възстановяване на кръвообращението благодарение на йод. Още първоначално желаеме да ви предупредим, че е добре да ползвате йода извънредно щадящо и доста деликатно, написа lekuva.net.

За възстановяване на кръвообращението използвайте тъй наречените „ йодно око “. Нарисувайте око с йод там, където няма необикновен приток на кръв. Прилагайте единствено един път и за малко време. Добре е 5-процентния разтвор на йода да се разрежда с малко вода преди приложение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР