Липса на ток по някои от улиците в Капана афектира

...
Липса на ток по някои от улиците в Капана афектира
Коментари Харесай

Собственичка на заведение в Капана: Цял ден сме без ток, кой ще ни компенсира загубите?

Липса на ток по някои от улиците в Капана афектира собственичка на заведение в Пловдив. С медията ни се свърза жена, която описа, че съвсем през целия ден в помещението й липсва електрозахранване.
Прочетете още
Тя твърди, че никой не я е уведомил публично, че ще бъде осъществявана профилактика на кабели в региона и не е могла да вземе ограничения, с цел да запази продуктите си, които ще бъде принудена да изхвърли.

„ Интересува ме кой ще компенсира загубите ни на храна и клиенти през днешния ден? Никой не ни предизвести, да преместим или съхраним храната и продуктите, които са в хладилниците ни, а съвсем през целия ден сме без ток, това не е обикновено. Тук има доста заведения и всички сме на загуба, поради протичащото се ”, описа пред TrafficNews собственичката на заведение в Капана.

В едни от най-горещите дни притежатели и чиновници на заведенията са били принудени да стоят и без климатик, поради неналичието на ток, което в допълнение повишило напрежението.

„ Ще изхвърлим огромна част от продуктите, които бяхме заредили за днешния ден, защото към този момент са негодни за потребление. Аз разбрах от един съсед, че няма да имаме ток, на никое място нямаше уведомления, а в случай че някой от уредите ни се е развалил, кой ще компенсира? ”, пита още веднъж възмутенaта пловдивчанка, която съобщи, че разлепено съобщение на заведението й не е имало.

Потърсихме коментар от представителя на ЕВН Крум Косев, който съобщи, че още преди две седмици са били разлепени уведомления за осъществяването на ремонтни действия и спирането на електрозахранването през днешния ден в региона.

„ Захранването бе включено към 17:00 часа, тъкмо както бяхме съобщили. Разлепяме уведомления, с цел да могат хората да се подсигурят при липса на ток, както и оповестяваме бъдещи такива в интернет ”, съобщи той.

Това удостовери и различен притежател на заведение, който съобщи, че са имали задоволително време да реагират и да вземат ограничения, само че очевидно се оказва, че има хора, които не са били осведомени с информацията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР