Липса на пътна маркировка, недовършени тротоари и необезопасени шахти. Така

...
Липса на пътна маркировка, недовършени тротоари и необезопасени шахти. Така
Коментари Харесай

Бързат с маркировката на булевард, който Зико ще открие - за тротоарите обаче няма време

Липса на пътна маркировка, незавършени тротоари и необезопасени шахти. Така наподобява бул. " Хаджи Димитър ", който през днешния ден кметът Здравко Димитров ще открие. В устрема си да пререже лентата на пътния сектор в своя мандат, кметът прави формалното събитие, макар че по него има още доста работа.
Прочетете още
В момента строители не престават  довършителните действия по обекта, като се работи около  тротоарите към мястото на откриването. В същото време са поставили точките, по които да минава маркировката, като не е ясно дали тя ще бъде подготвена до 14:00 часа през днешния ден.

Също по този начин парковата част още веднъж е без поливна система, като от „ Градини и паркове ” сега поливат засаденките шубраци и дървета с водоноска.

Крайният период за довършването на пътя е 31 декември, като евентуално до тогава ще текат довършителни работи. Но поради лентичката, която ще вземе кметът се открива прибързано. До края на мандата единственият различен обект, който Зико може да открие е ул. " Даме Груев ", която е в съвсем същия тип към този момент, като бул. " Хаджи Димитър ".

Стойността на ремонта на булеварда бе над 4 млн. лв., като парите са част от 40-милионния заем, който тегли Зико при започване на мандата. В него са още „ Модър-Царевец ”, разширението на ул. „ Царевец ”, както и 10-милионна за техника на двете комунални предприятия за техника и базата.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР