Липса на маски има и в германските аптеки. Дефицитът им

...
Липса на маски има и в германските аптеки. Дефицитът им
Коментари Харесай

Маските срещу коронавирус са дефицит и в Германия

Липса на маски има и в немските аптеки. Дефицитът им се усетил преди седмица, потвърдиха наши сънародници. Оттогава върви и презапасяването с храна, въпреки първите случаи на ковид в Германия да са още от февруари. Пандемията е тематика номер едно за популацията.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1792
Германия е измежду най-засегнатите срани в Европа от COVID-19. Смята, че в началото страната подходи с по-либерален режим за ограничение на болестта, през днешния ден обособени провенции започнаха съществени ограничения.

СЗО: Молим ви, не хабете на вятъра защитните маски!

Има апел хората да заобикалят скупчвания, Наши сънародници от Марбург, провинция Хесе, описаха, че пред магазините има открит ред на влизане. От няколко дни е въведена възбрана за закупуване на билети от водачите на градския транспспорт. Подобна мярка беше въведена и у нас, първо в София.

"По принцип билети за рейсовете се купуват от автобусните водачи, само че в този момент има закачена мрежа сред седалките на рейса зад водача и той е изолиран от пасажерите, има и табела на немски и британски, че качването става от втора врата, а билети не се купуват от водача ", описаха те.

Има особено приложение, от кето се закупуват билетите.

Голям брой заболели, само че извънредно ниска смъртност в Германия

Междувременно поради пандемията наши българи от Германия анулират идването си у нас за Великден. А още преди дни бяха затворени отчасти границите. На уеб страницата на Министерство на външните работи (МВнР) всички сънародници могат да получат настояща информация и да насочат питанията си.

Иначе броят на инфектираните в Германия към днешна дата е 13 975, а умрелите - 31. Според данните на Института "Роберт Кох " всички федарални провинции са наранени. Сред тях Хамбург, Баден- Вюртенберг и Берлин са с най-вече случаи на ковид. Правителството към този момент разгласи пакет от ограничения за справяне с икономическите последици поради COVID-19.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



В България случаите на ковид са 142. Трима души починаха. За трима души бе доказано, че са излекувани. Страната ни е в изключително състояние от 13 март, като на няколко пъти бяха правени промени в ограниченията по ограничение разпростанението на ковид. От през днешния ден влезе в действие и ограничето напредване на хора сред градовете. В регионалните центрове на вход-изход бяха сложени контролно-пропусквателен пункт.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1792  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР