Липса на кандидати да станат собственици на помещение в сърцето

...
Липса на кандидати да станат собственици на помещение в сърцето
Коментари Харесай

Пуснаха на търг имот от 95 кв. в сърцето на Капана за под 50 000 евро

Липса на претенденти да станат притежатели на помещение в сърцето кв. „ Капана “ безусловно срина цената на обекта. Имотът на ул. „ Железарска “ бе разгласен за обществена обмен от ЧСИ преди месеци, само че несполучливите търгове само доведоха до поевтиняването му с 40%.
Прочетете още
Новата първична цена, пусната от арбитър изпълнителя на 14 май, е 49 902 евро, или 97 600 лв.. За съпоставяне през януари сумата бе 82 459 евро /161 276лв./, а през февруари 68 716 евро /134 397лв./. Офертата е отворена за наддаване от 24 юни до 24 юли. На идващия ден би трябвало да стане ясно  дали ниската цена този път е съумяла да притегли претендент купувачи.

Площта на парцела е от малко над 95 кв.м., ведно с 17,44% идеални елементи от постройката и идеални елементи от правото на градеж върху поземления парцел. Състоянието на помещението не е привлекателно и с цел да стартира да действа като обект с каквото и да е предопределение, новият притежател ще би трябвало да внесе усъвършенствания. Първоначалната стойност за залози този път дефинира цена от 525 евро за квадратен метър, което поради местоположението на обекта го прави добър вид за инвестиция.

През годините обаче върху парцела има няколко наложени възбрани от частни правосъдни реализатори в Пловдив, първата от които преди десетилетие. Има данни за наложени тежести поради необслужена ипотека към “Българо-Американска кредитна банка " на стойност 517 000 евро.. Длъжници и притежатели на помещението в Капана са Петър Беширов и брачната половинка му Елена Беширов.

Мъжът е обвързван с 10 настоящи сдружения. Вписан е като притежател и шеф на компаниите „ Ромекс Кар “ и „ Ромекс Инс “, които се занимават с произвеждане и търговия на товаро-подемни машини. Три сдруженията му към този момент са оповестени в неплатежоспособност.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР