Лионел Меси заяви, че отборът на Аржентина не се страхува

...
Лионел Меси заяви, че отборът на Аржентина не се страхува
Коментари Харесай

Меси: Аржентина не се страхува от нито един съперник

Лионел Меси съобщи, че тимът на Аржентина не се опасява от нито един отбор на Световното състезание, само че прикани почитателите да останат спокойни. Шампионнтите от Копа Америка са непобедени в 35 мача от 2019 година насам, като са в група със Саудитска Арабия, Мексико и Полша на Мондиала. 

" Справяме се добре и хората чакат да се върнем с купата, само че не е толкоз елементарно ", сподели Меси пред Directv Sports. 

" Световното състезание е доста мъчно, доста неща би трябвало да се случат, освен да играем добре. Много неща, които могат да ни изоставят и има още доста тимове, които желаят същото ", сподели още той. 

" Ще се борим, не ни е боязън от никой, само че дано бъдем спокойни ", добави Меси. 

Аржентина стартира с тъждество 1:1 против Исландия при присъединяване си на Световното състезание през 2018 година, като Меси пропусна дузпа, а по-късно тимът бе отстранен от бъдещия първенец Франция на полуфиналите. 

Звездата счита, че първият мач против Саудитска Арабия на 22-ри ноември ще беди основен за възможностите на отбора. 

" В първите минути на първия мач е мъчно да направляваме нервите и напрежението. Но първият мач е значим, тъй като да започнеш с победи ти носи успокоение. Миналия път започнахме с тъждество и постоянно съм казвал, че в случай че бях вкарал дузпата и бяхме спечелили, щяхме да променим цялата история ", приключи Лионел Меси.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР