Лионел Меси заяви, че желанието му е било да остане

...
Лионел Меси заяви, че желанието му е било да остане
Коментари Харесай

Меси: Направих всичко възможно, за да остана в "Барселона"

Лионел Меси съобщи, че желанието му е било да остане в " Барселона ". Аржентинският нападател мина в ПСЖ през лятото поради финансовите проблеми на " Барселона ".

Наскоро президентът на каталунците Жоан Лапорта сподели, че се е надявал Меси да остане на " Камп Ноу " и да играе гратис.

В изявление за каталунския вестник " Спорт " Меси разкри, че го е заболяло от тези думи.
Снимка: Reuters
" Да, постоянно съм казвал, че бих желал да се върна и да оказвам помощ в клуба по какъвто и да е метод. Искам да съм потребен и да оказвам помощ на клуба да е добре ", сподели Меси.

" Направих всичко допустимо, с цел да остана, само че в нито един миг не съм бил молен да играя гратис. Помолиха ме да понижа заплатата си на половина и го направих без проблем. От думите на президента ме заболя, тъй като нямаше потребност да го споделя. Това кара хората да мислят и основава някакви подозрения, които не мисля, че заслужавам ", добави аржентинецът.
Снимка: Reuters
Сега за него огромната цел е спечелването на Шампионската лига с ПСЖ. В сряда парижани гостуват на " Лайпциг " в среща от четвъртия кръг на шампионата, която може да гледате онлайн по RING от 22 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР