Лионел Меси записа дебют като в холивудски филм за Интер

...
Лионел Меси записа дебют като в холивудски филм за Интер
Коментари Харесай

Мечтан дебют с приказен гол за Лео Меси в САЩ

Лионел Меси записа дебют като в холивудски филм за " Интер Маями ", носейки успеха на новия си тим в добавеното време на мача с мексиканския " Крус Асул " - 2:1. Представеният преди дни аржентинец се разписа от свободен удар, откакто предстоящо се появи на терена след почивката.

El primer gol de Messi con Inter Miami

Messi scores in his first match with the club to give us the lead in the 94th minute.
— Inter Miami CF (@InterMiamiCF)

Мачът се игра във Форт Лодърдейл, близо до Маями, и бе от груповата фаза на новия шампионат Купа на лигите, в който вземат участие отбори от Съединени американски щати и Мексико.
 Снимка АП/БТА
Меси влезе от скамейката в 54-ата минута и получи капитанската лента. Той бе фаулиран пред наказателното поле на противника във втората минута на добавеното време и осъществя, пращайки топката в горния ляв ъгъл на вратата.

След гола Лионел Меси изтича край страничната линия, с цел да го отпразнува с тима и фамилията си. Победата бе първа за " Интер Маями " от 23 май насам.

„ Знаех, че би трябвало да отбележа. Това бе последната офанзива и трябваше да вкарам, с цел да не се стигне до дузпи, съобщи величието след дуела. - Беше доста значимо да стартираме с победа, тъй като това е нов шампионат и ще ни даде убеденост отсега нататък. “
 Леброн Джеймс. Снимка АП/БТА  Прегръдка на двама от най-великите в историята - Лео Меси и Леброн Джеймс. Снимка АП/БТА
Четирикратният първенец и изпълнител №1 в историята на НБА Леброн Джеймс, тенисистката Серина Уилямс и риалити звездата Ким Кардашиян бяха измежду известните персони, които следиха онлайн мача. На стадиона бе и Христо Стоичков, а също по този начин съсобственикът на " Интер Маями " Дейвид Бекъм, съпроводен от своята брачна половинка Виктория.

„ Когато видях, че получихме правото да осъществим директен свободен удар, помислих, че по този начин е било писано да приключи срещата. Много съм разчувствуван за нашите почитатели. Всички тези хора, които пристигнаха да видят Лео да играе и да прави това, което може. Това е сбъдната фантазия за всички на този стадион и всички в страната. Просто нямам думи “, разяснява Бекъм, който има съществена заслуга Меси да се озове в Америка.
 Дейвид и Виктория Бекъм. Снимка АП/БТА
Дебют за американския тим направи и испанецът Серхио Бускетс. В клуба чакат и Жорди Алба - друга някогашна звезда на Барса, а се приказва, че се водят договаряния и с Андрес Иниеста.
 Серина Уилямс със своя брачен партньор Алексис Оханян. Снимка АП/БТА
" Интер Маями " поведе в 44-ата минута с попадение на Робърт Тейлър, а " Крус Азул " изравни посредством Уриел Антуна в 65-ата.

Във вторник за отбора следва дуел с " Атланта Юнайтед " в опит да стигне до елиминациите в шампионата.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР