Лионел Меси вкара гол при завръщането си за Пари Сен

...
Лионел Меси вкара гол при завръщането си за Пари Сен
Коментари Харесай

Меси се завърна с гол, Пари Сен Жермен победи Анже

Лионел Меси вкара гол при завръщането си за Пари Сен Жермен, който завоюва с 2:0 против Анже в мач от 18-ия кръг на френското състезание по футбол. Така столичаните усилиха преднината си на върха на шест точки, откакто преследвача Ланс завоюва единствено една в гостуването си против Страсбург.

Меси бе посрещнат топло от публиката на Пари Сен Жермен, макар че вкара два гола за Аржентина на финала против Франция. Той се разписа отблизо разстояние в 72-та минута след асистенция на Норди Мукиеле, който подаде и за попадението на Юго Екитике през първата част.

" Това бе мачът, който ми беше необходим. За самочувствието ми е хубаво да въвеждам и ми се желае да продължа да го върша. Доволни сме, защото тази победа ни разреши да се откъснем от Ланс в класирането ", съобщи Екитике, който замества получилия по-дълга отмора Килиан Мбапе.

Ланс позволи поврат в Страсбург, откакто поведе посредством Алекси Клод-Морис в 11-ата минута, а Санджин Пърчич и Кевин Гамейро нанизаха две светкавични попадения до 16-ата. Лоис Опенда обаче изравни след половин час с глава и в последна сметка мачът приключи 2:2.

Така Ланс е втори с две точки пред Олимпик Марсилия, който надделя Троа с 2:0 като посетител. Точни за успеха бяха Шансел Мбемба и Джордан Верету.

Резултатите от 18-ия кръг:

Лориен - Монако - 2:2

Ница - Монпелие - 6:1

Пари Сен Жермен - Анже - 2:0

Страсбург - Ланс - 2:2

Троа - Олимпик Марсилия - 0:2

Аячо - Реймс 0:1

Оксер - Тулуза 0:5

Брест - Лил 0:0

Клермон - Рен 2:1

Нант - Олимпик Лион 0:0
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР