Лионел Меси в английски отбор - звучи като нещо невъзможно

...
Лионел Меси в английски отбор - звучи като нещо невъзможно
Коментари Харесай

Венгер: Съжалявам, че не привлякох Меси в "Арсенал"

Лионел Меси в британски тим - звучи като нещо невероятно през днешния ден. Само че сходен сюжети е бил покрай реализиране през 2003 година Това разкри някогашният управител на " Арсенал " Арсен Венгер.

Пред " beIN Sports " французинът, който беше отпред на " артилеристите " от 1996 до 2008 година, съобщи, че точно това е най-големият пропуск в кариерата му.

" Има неща, за които постоянно ще скърбя. Голяма част от тях са такива, които в никакъв случай не са се случили. Преговаряхме с Лионел Меси, когато направихме договорката за Фабрегас през 2003 година Ако имаш толкоз добра школа, каквато има " Барселона ", можеш да си позволиш да освободиш някои от играчите. По едно и също време в нея бяха Меси, Секс Фабрегас и Жерар Пике. Фабрегас и Пике минаха в британски тимове, Меси остана в Испания. Интересувахме се и от него, само че той не беше отворен за договаряния ", съобщи Венгер.

От тримата упоменати единствено Фабрегас облича фланелката на " Арсенал " и играе за отбора до 2011 година Жерар Пике имаше къс престой в " Манчестър Юнайтед " преди още веднъж да се завърне на " Камп Ноу ".

Лионел Меси не е играл в нито един различен отбор, с изключение на " Барса ". Той е и рекордьор по голове за каталунците.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР