Лионел Меси си позволи шега към Жерард Пике, включвайки вече

...
Лионел Меси си позволи шега към Жерард Пике, включвайки вече
Коментари Харесай

Неймар се забавлява в Барселона с бившите си съотборници

Лионел Меси си разреши смешка към Жерард Пике, включвайки към този момент някогашния им съотборник Неймар, който се върна в Барселона и прекара един ден в компанията на някогашните си съотборници. Сънародникът на Неймар и сегашен негов съотборник в ПСЖ Дани Алвеш също се върна в каталунската столица. Двамата бразилци гостуваха в къщата на Меси, където се забавляваха с още техни някогашни съотборници.

Голмайсторът на Барселона разгласява фотография в обществената мрежа „ Инстаграм ”, на която е дружно с Луис Суарес и миналия в ПСЖ бразилец, а под нея написа: „ Той се върна ”. Меси прибавя след текста и три усмивки по адрес на Пике. Малко след Меси и Луис Суарес пусна същата фотография единствено с усмивка като коментар.

Няколко дни преди оповестяването на прехвърлянето на Неймар от Барселона при парижани Пике бе пуснал фотография с бразилеца и думите: „ Той остава ”. Точно по тази причина централният защитник е обект на всевъзможни смешки и не бе пощаден даже от своя съотборник Меси.

Неймар отиде в ПСЖ против рекордните в историята на футбола 222 милиона евро. При каталунците бразилецът бе част от звездното трио МСН (Меси-Суарес-Неймар), с което Барса завоюва Шампионската лига през 2015 година.

Новата звезда на ПСЖ също се похвали с престоя в дома на Меси, където се видя с някогашните си съотборници.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР