Лионел Меси ще купи 35% от Интер Маями и през

...
Лионел Меси ще купи 35% от Интер Маями и през
Коментари Харесай

Меси става партньор на Бекъм, купува 35% от акциите в Интер Маями

Лионел Меси ще купи 35% от Интер Маями и през юни 2023 година ще играе във франчайза от МЛС, чийто притежател е Дейвид Бекъм. Това увери журналистът Алекс Кендъл в ефира на „ Direct TV “.

Футболистът на ПСЖ ще изиграе един финален сезон в европейския футбол, който ще съвпадне със Световното състезание в Катар, преди да се насочи към Съединени американски щати на 36-годишна възраст.

Това не е първият път, когато името на Меси се свързва с Интер Маями, клуб в напредък и с огромна атрактивност на латино пазара, изкушаваща всяка звезда, която би имала обилни доходи от реклама.

Бъдещето на някогашния състезател на Барселона въобще не е ясно и даже преди няколко дни още веднъж се отвори вратата за завръщане при каталунците. Изглежда обаче, че бъдещето на 10-ката след Световното състезание в Катар ще бъде обвързвано със Съединени американски щати.

В акцията, която в този момент завършва, Меси означи шест гола в Лига 1, което е много под упованията и надалеч от междинните индикатори на аржентинеца от времето му в Барселона през последното десетилетие. Към това би трябвало да се прибавят и петте попадения в Шампионска лига, където Пари Сен Жермен отпадна в осминафиналната фаза на шампионата от Реал Мадрид.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР