Лионел Меси ще дебютира с фланелката на Пари Сен Жермен“

...
Лионел Меси ще дебютира с фланелката на Пари Сен Жермен“
Коментари Харесай

Лео Меси дебютира с ПСЖ на 29 август

Лионел Меси ще дебютира с фланелката на „ Пари Сен Жермен “ във френската Лига 1 на 29 август в мач против „ Реймс “, съобщи Sky Sports.

Футболистът тренира с клуба едвам за трети път през вчерашния ден, малко повече от седмица след историческото овакантяване на „ Барселона “. Това лято, откакто извоюва купата „ Копа Америка “ с националния тим на Аржентина, спортистът трябваше да се заеме с формалното отдръпване от испанския отбор.

През миналия уикенд той поддържаше новите си съотборници от трибуните в дуела против Страсбург в компанията на най-близкото си обграждане, до момента в който продължава да се открива във френската столица, където ще живее в този момент.

„ Ще караме малко по малко, ще се опознаем и ще го накараме да се усеща добре и комфортно, тъй че да може да дебютира, когато е изцяло във форма “, разяснява по тематиката за първия мач на Меси основният треньор на ПСЖ, Маурисио Почетино, преди успеха с 4-2 над Страсбург.

По-рано този месец стана ясно, че аржентинецът се е схванал за 2-годишен контракт с френския тим с алтернатива за сключване и за 3-та година. Подробности за заплатата му не бяха дадени, само че се чака той да изкара почти 35 млн. евро.

В ПСЖ Меси ще играе с номер 30, който е употребявал и при започване на професионалната си кариера в „ Барса “ сред 2004 и 2006 година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР