Лионел Меси се притече на помощ на Барселона в опитите

...
Лионел Меси се притече на помощ на Барселона в опитите
Коментари Харесай

Меси търси къща в Барселона за Ди Мария


Лионел Меси се притече на помощ на Барселона в опитите на каталунците да привлекат Анхел ди Мария от Пари Сен Жермен, написа испанското издание " Don Balon ".

Сънародникът на Лео е проект " Б " за управлението на испанския отбор, в случай че договарянията с Филипе Коутиньо и Ливърпул не престават да удрят на камък.

Меси към този момент е впрегнал сили и интензивно търси къща за Ди Мария, която да е в квартала, в който той самият живее, с цел да може да дава отговор на условията, които има футболистът на парижани.

Междувременно от " AS " настояват, че Барселона готви сериозна чистка на ненужни футболисти. Kаталунците желаят да се разделят със седем от състезателите си, които не влизат в проектите на новия треньор Ернесто Валверде.

Това са бразилският бранител Марлон, който най-вероятно ще бъде преотстъпен на Ница, върналият се от наем от Рома Томас Вермаелен, още Дъглас, Арда Туран, Минур Ел Хадади, Андре Гомеш и Рафиня Алкантара.

Към всички изброени играчи не липсва интерес, като последните двама бяха свързвани с италианските Ювентус и Милан. По-вероятно е обаче Гомеш да остане на " Камп Ноу " и за новия сезон.

До момента от Барса си потеглиха Неймар, който мина в ПСЖ за рекордните 222 милиона евро, Кристиан Тейо (Еспаньол, 4 млн. евро), а Жорди Масип и Жереми Матийо минаха като свободни сътрудници надлежно във Валядолид и Спортинг Лисабон.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР