Лионел Меси със сигурност не е на нивото, на което

...
Лионел Меси със сигурност не е на нивото, на което
Коментари Харесай

Алесандро Костакурта: Лео Меси определено не е същият футболист

Лионел Меси сигурно не е на равнището, на което беше през миналите години, счита някогашният италиански национал Алесандро Костакурта. През лятото капитанът на Барселона се опита да напусне поради недоразумение с управлението, само че не съумя. След края на сезона обаче той вероятно ще може да го стори, тъй като договорът му изтича.

“Меси несъмнено не е същият футболист от предишните сезони - разяснява Костакурта пред Sky Sport Italia. - Вижда се, че има спад във формата му. Няма по какъв начин да имаме вяра, че свадите около договора му не оказват отрицателно въздействие.”

Легендата на Милан, който на сметката си има пет трофея от КЕШ/ШЛ и седем трофеи от Серия “А”, смята, че контузията на Неймар лишава Пари Сен Жермен от преимущество против Барса. Двата тима са противници на 1/8-финалите в Шампионската лига.

Костакурта също по този начин предизвести Ливърпул да бъде деликатен с Република България (Лайпциг), който игра полуфинал през предишния сезон: “Английският отбор към този момент позволи пет загуби този сезон. Тимът на Юрген Клоп несъмнено е друг, само че не знам за какво - дали поради COVID-19, или поради празните игрища. Но това не е същият тим. Само преди няколко месеца изглеждаха като №1 в Европа, само че в този момент към този момент съставът няма същата енергия”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР