Лионел Меси, Рамос, Алаба, Депай, Ибрахимович – това са само

...
Лионел Меси, Рамос, Алаба, Депай, Ибрахимович – това са само
Коментари Харесай

Меси вече е свободен да си търси нов отбор от лятото

Лионел Меси, Рамос, Алаба, Депай, Ибрахимович – това са единствено някои от огромните имена във футбола, които от през днешния ден, 1 януари 2021 година, могат да стартират договаряния с различен тим след края на сезона, оповестява „ Марка “. На всички тях сегашните контракти изтичат на 30 юни 2021 година, което дава независимост на гореизброените звезди да договарят с всеки клуб, който е подготвен да заплаща високите отбор заплати.

Най-голям интерес има към ситуацията на капитана и знак на Барса Лионел Меси, който още предишното лято изиска да напусне каталунския клуб. Безкрайната история за бъдещето на Меси няма да завърши... към този момент.

Той съобщи в изявление, че няма да реши по какъв начин да постъпи – да си тръгне или да остане, преди края на сезона. Междувременно в Барселона ще се проведат президентски избори, чийто излаз също може да е фактор за избора на Лео.

Два са клубовете, които имат финансовата мощност и футболни причини за футболист като Бълхата – Манчестър Сити с неговия обичан треньор Пеп Гуардиола, и ПСЖ, където играе приятелят му Неймар.

" Ще изчакам, до момента в който сезонът завърши. Фокусирам се върху купите, а не върху други неща ", сподели той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР