Лионел Меси официално потвърди новината от последните часове, че е

...
Лионел Меси официално потвърди новината от последните часове, че е
Коментари Харесай

Меси потвърди: Отивам в Интер Маями

Лионел Меси публично удостовери новината от последните часове, че е взел решение да продължи кариерата си в американския Интер Маями. 35-годишният аржентинец призна това в изявление пред вестник " Спорт ".

" Взех решение да отида в Интер Маями. Все още договорката не е финиширана на 100%, като остават единствено няколко дребни детайла, само че решението е взето ", отсече Меси.

Той бе запитан и дали към него ще се причислят и някогашните му съотборници в Барселона Жорди Алба и Серхио Бускетс.

" Това е различен въпрос, който се върти в медиите. Те и преди пишеха, че ще вървим с Буси и Алба в Саудитска Арабия, че всичко е решено. Всеки самичък взема решения за бъдещето си. Аз бих се радвал те да дойдат, само че в нито един миг не сме обсъждали да отидем някъде дружно. Аз взех моето решение и не знам те какво ще създадат. Аз към този момент споделих какви са моите претекстове, само че не съм се разбирал нищо с никого ", добави аржентинецът.
 Меси към този момент е взел решение за бъдещето си Меси към този момент е взел решение за бъдещето си
След това той приказва и за това дали се тормози, че с отиването си в Америка ще изчезне от светлините на прожекторите.

" Да, напущам Европа. Истината е, че имах оферта от различен европейски тим, само че даже не съм я обмислял, тъй като в Европа само бих играл за Барселона. След като завоювах Световното състезание и нямаше по какъв начин да се завърна в Барса, взех решение да отида в американската лига и да опитам друг футбол, друг метод на живот. Разбира се, ще имам и същите отговорности и същото предпочитание да надвивам и да играя добре. Сега обаче ще бъде с малко повече успокоение ", сподели още нападателят.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР