Лионел Меси няма да вземе участие в утрешния двубой на

...
Лионел Меси няма да вземе участие в утрешния двубой на
Коментари Харесай

Меси пропуска Купата на Франция

Лионел Меси няма да вземе присъединяване в утрешния дуел на Пари Сен Жермен за Купата на Франция против Шатору. Наставникът на парижани Кристоф Галтие изясни, че се надява аржентинецът да е на линия за идващия мач от шампионата, който е против Анже на 11 януари.

“Искахме той да се възвърне вкъщи със фамилията си. Меси тренира през вчерашния ден и през днешния ден. Няма да играе на следващия ден. Обсъдихме положението му с него и желаеме да е подготвен за идващия мач, само че ще преценим. Той направи извънредно международно състезание, изразходва ужасно доста сили. Беше значимо всички тук да му покажем какъв брой се радваме за него. Надявам се, че и почитателите ни ще изразят насладата си от достижението му на “Парк де Пренс ”, показа Галтие.

ще изразят насладата си от достижението му на “Парк де Пренс ”, показа Галтие. “Купата на Франция е значима за нас. Това е ПСЖ и би трябвало да сме амбициозни, желаеме да стигнем до края и да вдигнем трофея. Това е опция за някои от младите играчи. Трябва ни резултат, защото в последния мач изпитахме разочорование. Ще се опитаме да изправим грешките, които допуснахме против Ланс. Ще погледнем внимагелно головете, които допуснахме, изключително третия ”, добави наставникът. Преди няколко дни ПСЖ позволи първата си загуба от началото на сезона, когато отстъпи на Ланс с 1:3.

Хапни като първенец с безвъзмездна доставка от Takeaway.com!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР