Лионел Меси най-вероятно би приел да продължи кариерата си в

...
Лионел Меси най-вероятно би приел да продължи кариерата си в
Коментари Харесай

Меси: Сега съм много по-щастлив в Париж

Лионел Меси най-вероятно би приел да продължи кариерата си в Пари Сен Жермен още една година, написа вестник " Le Parisien ", като отбелязва, че той към момента няма предложение за удължение на контракта си, както и че никой различен клуб към момента не е направил оферта за седемкратния притежател на Златната топка.

Според информацията аржентинският футболист се усеща удобно във френския клуб и е удовлетворен от работата си със старши треньора на ПСЖ Кристоф Галтие.

Настоящият контракт на нападателя с ПСЖ е до края на сезон 2022/2023. По-рано се появи информация, че Барселона разчита на завръщането на 35-годишния аржентинец.

" Le Parisien " отбелязва, че 35-годишният Меси е върнал най-хубавата си форма. Изданието цитира думите му, че в този момент е доста по-щастлив в Париж и стартира да мисли за удължение на приключението със столичани. " Le Parisien " отбелязва, че надали някой е предполагал, че след не изключително гостоприемното отношение на почитателите към международната звезда, Лионел Меси още веднъж, единствено шест месеца по-късно, ще стане стопанин на играта.

Изданието написа, че точно почитателите, които са го освирквали и че експертите, които са го изпратили в ранна пенсия, в този момент гледат онемели и възхитени какво прави Меси на терена.

Френският уебсайт отбелязва, че до момента в който прераждането на Неймар с парижани е било предстоящо, същинската изненада от началото на сезона е на първо място " невероятното възкресение " на Меси.

След разочароващ сезон, в който наподобява по този начин и не откри своето място в играта на парижани, аржентинецът освен демонстрира равнище на игра, което към този момент не познавахме от Барселона, само че също по този начин показва ослепително благополучие с фланелката на парижани, написа още " Le Parisien ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР