Лионел Меси може да си го позволи - вози се

...
Лионел Меси може да си го позволи - вози се
Коментари Харесай

Меси се вози в лукс за $15 млн., вижте екстрите в самолета

Лионел Меси може да си го разреши - вози се в безценен аероплан, с цел да бъде конкуретен на Кристиано Роналдо и във въздуха. Португалецът разполага с първокласен частен аероплан, с който пътува по света, а когато не го употребява, той го отдава чартърен против сериозна сума. Е, аржентинецът, който победи със международната купа през декември, също може да се похвали с нещо сходно - през 2018 година Меси се снабди с частен аероплан.

Въздухоплавателното средство, с изключение на с луксозния си интериор, има отпечатан на опашката си №10, който е същият номер, който грее и на фланелката на Лионел.

Самолетът, благосъстоятелност на Меси, е част от серията Embraer Legacy 650 и има обща стойност от съвсем 15 милиона щатски $.



Освен това аржентинската компания е основала неповторима стълба за Меси, на която са изписани имената на членовете на фамилията му. Лео е на върха и се кипри на второто ходило под върха. Съпругата му се споделя Антонела, а той има трима сина на име Тиаго, Чиро и Матео. Имената им са изброени по-долу.



Самолетът е дълъг 29 м, висок е 8 м, а ширината му, в това число размаха на крилата, е 28 метра. Луксовното возило разполага с три кабини, описвани като " мини хотел в небето ", включващи кухня, две бани, мебели и места за сядане за 16 души.

Интериорът и удобствата в самолета, като седалки от естествена кожа, екрани, не отстъпват на 5-звездни хотели.

16-те места в самолета могат гъвкаво да се трансфорат в 8 кревати, ако на Меси и фамилията му се наложи да се пътуват дълго време.



Меси постоянно употребява частния аероплан, с цел да лети напред-назад сред мачовете или да води фамилията си на отмора.

В рамките на три месеца Лионел Меси е осъществил 52 полета с частен аероплан. Всъщност, футболната звезда е подложен на рецензии поради несъразмерното потребление на самолети, което е довело до отделянето на към 1500 тона въглероден диоксид и има пагубно влияние върху околната среда.





Освен че взе участие в мачове по целия свят, едно от отговорностите на професионалния футболист е да пътува доста по света. Тези спортисти от високо равнище имат голямо количество работа, тъй като от тях се изисква да извършват разнообразни задължения в сходство с изискванията на контракта им с техния футболен клуб.

Пътуването с частен аероплан е отлична опция за високопоставени спортисти като Лионел Меси, които би трябвало да пътуват по целия свят, с цел да се състезават в разнообразни спортни събития тук-там по целия свят.



Тъй като Лионел Меси разполага с частен аероплан, той може да пътува, когато пожелае, даже до летища, до които не постоянно е елементарно да се стигне. Това прави гъвкавостта и подвижността, предлагани от частния аероплан, идеални. Когато лети с него, той има достъп до 10 пъти повече летища, в сравнение с когато употребява огромните самолетни компании.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР