Лионел Меси може да напусне Барселона през 2020 г., а

...
Лионел Меси може да напусне Барселона през 2020 г., а
Коментари Харесай

Меси може да си тръгне от "Барса" като свободен агент?

Лионел Меси може да напусне " Барселона " през 2020 година, а в касата на отбора да не влезе нито едно евро. Причината е уговорка в сегашния контракт на любимеца на " Ноу Камп ".

Според " Мундо Депортиво " в договора на аржентинеца написа, че той може да напусне клуба като свободен сътрудник тогава, само че при изискване, че няма да отиде в " различен първокласен клуб ".

За такива се смятат тимовете от топ шампионатите в Европа. Така че Меси може да се озове с Съединени американски щати, Япония, Китай или азиатските страни, като Катар, където отиде Шави.
Официално: Меси остава в " Барса " до 2021 година Клаузата за откупуване в новия контракт на аржентинеца е в размер на 700 млн. евро
Ръководството на " Барса " обаче обмисля да направи ход в най-скоро време, с който да пренапише тази уговорка. Каталунците имат намерение да предложат на Меси удължение на контракта до 2022 или 2023 година

Сегашният му изтича през 2021 година и бе подписан преди повече от година. Тогава аржентинецът изиска и увеличение на откупуващата уговорка, която сега е в размер на 700 млн. евро.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР