Лионел Меси иска да се върне в Барселона, потвърди бащата

...
Лионел Меси иска да се върне в Барселона, потвърди бащата
Коментари Харесай

Бащата на Меси се срещна с Лапорта и обяви: Лео иска да се върне в Барселона

Лионел Меси желае да се върне в Барселона, удостовери бащата на футболиста и негов сътрудник - Хорхе Меси, който се е срещнал през днешния ден с президента на каталунците Жоан Лапорта, пишат испанските медии.

След срещата сред тях, за която разкри журналистът Тони Хуанмарти, Хорхе съобщи пред кореспонденти, че завръщането в каталунската столица е алтернатива за Меси и той би желал това да се случи.

По-рано денем стана ясно, че президентът на каталунците Лапорта не е отпътувал за Япония за утрешната контрола с Висел Кобе точно тъй като е движел процеса по завръщането на аржентинската суперзвезда. “Това е алтернатива. Вярвам ли, че може да се върне? Да ", сподели пък бащата на Меси на преследващите го публицисти. 
 Лапорта не отпътува с Барселона за Япония в името на Лео Меси Лапорта не отпътува с Барселона за Япония в името на Лео Меси
Хорхе Меси също по този начин удостовери, че скоро би трябвало да се обясни бъдещето на сина му. " Говорихме оня ден, само че няма нищо съответно ", добави той. Запитан дали договорката е близо, той отговори: " Няма нищо ". И добави: " Все още имаме доста неща за разискване ".

По този метод не престават да се подхващат стъпки, с цел да може завръщането на капитана на Аржентина да стане факт допустимо най-скоро. Срещата, която продължи единствено 40 минути, отразява желанието на двете страни да се опитат да реализират съглашение с утвърждението на Ла Лига.

Лео Меси има примамливо предложение от Ал-Хилал от Саудитска Арабия и от Интер Маями, само че Барса се пробва да си върне назад аржентинската суперзвезда. Каталунците ще посвият разноските си, откакто ще спестят от заплатите на напускащите Серхио Бускетс и Жорди Алба, само че сигурно ще би трябвало и да продадат най-малко един футболист, с цел да се вместят във финансовия проект.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР