Лионел Меси и Неймар участваха в тренировката на ПСЖ преди

...
Лионел Меси и Неймар участваха в тренировката на ПСЖ преди
Коментари Харесай

Мбапе пропуска мача на ПСЖ с Анже, Меси и Неймар са на линия

Лионел Меси и Неймар участваха в тренировката на ПСЖ преди мача от френската лига 1 против Анже в сряда. От френското издание " Le parisien " обаче означават, че другата звезда на парижани Килиан Мбапе ще пропусне мача на следващия ден вечер.

Как ще бъде признат международният първенец Меси на " Парк де Пренс ", това се питат всички във Франция. Аржентинецът бе посрещнат с шпалир от своите съотборници при завръщането си на Камп де Лож след финала в Катар, а спортният дирекотр Луис Кампос му връчи и статуетка.

Седемкратният притежател на Златната топка възобнови тренировки и се чака да направи първия си мач след Мондиала в Катар точно против с Анже. Неймар, който не беше в състава на ПСЖ за мача против Шатору за Купата на Франция, явно ще влезе в игра за своя тим.

Във Франция означават, че Мбапе и Ашраф Хакими към момента не са възобновили тренировки след отпуската, която получиха от треньора Галтие след загубата от Ланс. Най-вероятно те ще се завърнат в групата за пътуването до Рен в неделя.

Ренато Санчес възобнови тренировки с парижани при започване на седмицата. Неговият съотборник в португалския народен тим Нуну Мендеш също взе участие в заниманието на тима тази заран. Завръщането му на терена беше оповестено за средата на януари или даже за края на месеца, само че очевидно той ще бъде подготвен за игра по-рано.

ПСЖ възобновява акцията си в Европа с осминафинален мач от Шампионската лига против Байерн Мюнхен на 14 февруари.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР