Лионел Меси и Антонела Ракуцо няма да сде развеждат. Това

...
Лионел Меси и Антонела Ракуцо няма да сде развеждат. Това
Коментари Харесай

Развежда ли се Лионел Меси? Замесените в скандала проговориха

Лионел Меси и Антонела Ракуцо няма да сде развеждат. Това гласят последните информации в международните медии. 

Самата забъркана журналистка София изрично опроверга слуховете, че двамата са влюбени. Единственото доказателство за слуховете бе, че Лионел я гледал много влюбено по време на изявленията.
 Край на огромната обич! Хванаха в невярност Лео Меси
Край на огромната обич! Хванаха в невярност Лео Меси

Лъгал Антонела със спортна журналистка

" Не, това са цялостни нелепости. Лео се отнася еднообразно добре към публицистите, изключително към тези, които се държат с него добре и му се усмихват. Единствената разлика е, че аз съм жена. Може би поради това хората се упражняват да пишат нелепости ", съобщи самата София в предаването " Генерация Еф " на телевизия " Енивижън ", където до неотдавна главен коментатор бе Христо Стоичков.

Лионел и Антонела са дружно към този момент повече от 15 години, като са двойка още от учебно заведение. Двамата имат три момчета. Точно Антонела бе в основата на прекосяването му в американския " Интер Маями ", като двамата отхвърлиха феноменални пари за отиване в Саудитска Арабия. Меси трябваше да откаже тройна заплата от арабите.

" Не бях виждала толкоз огромни нелепости. Няма нищо правилно ", написа в инстаграм брачната половинка на Сеск Фабрегас Даниела Семан. Двамата са измежду най-близките другари на Лионел и Антонела.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР