Лионел Меси е поръчал златни iPhone-и за отбора и персонала

...
Лионел Меси е поръчал златни iPhone-и за отбора и персонала
Коментари Харесай

Жест: Лео Меси подари златни телефони за £175 000

Лионел Меси е поръчал златни iPhone-и за тима и личния състав на Аржентина, спечелил Световната купа, като направените по поръчка устройства са на стойност 175 000 паунда.

Албиселесте станаха спечелили на шампионата в Катар през 2022 година, а Меси сподели следващата си сбирка от надарени изяви като капитан. Седемкратният притежател на " Златната топка ", който преди дни се снабди и с премията на ФИФА за най-хубав състезател на годината, най-сетне получи единствената отборна премия, която желаеше най-вече.

За да признае това достижение, суперзвездата на Пари Сен Жермен почерпи всички свои съотборници и треньорския щаб на Аржентина с 24-каратови устройства на Apple - със сериозен пазарен пакет, сполучливо доставен във френската столица.

" Лионел е освен G.O.A.T. (Greatest of All Time - " Най-великият за всички времена " - б.а.), само че и един от най-лоялните ни клиенти, който се свърза с нас няколко месеца след финала на Световното състезание по футбол. Той сподели, че желае специфичен подарък за всички играчи и чиновници, с цел да отпразнува невероятната победа, само че не желае нормалния подарък от часовници. Затова му предложих златни iPhone-и с изписани техните имена и той хареса концепцията ", описа Бен Лайънс - основен изпълнителен шеф на iDesign Gold.

На Световното състезание по футбол през 2022 година Меси получи " Златната топка ", с която се отличава играчът на шампионата, и продължава да въодушевява близките - и легион от правилни почитатели по света, който наброява няколко милиона - с подвизите си на 35-годишна възраст.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР