Лионел Меси е много разочарован от своя бивш съотборник в

...
Лионел Меси е много разочарован от своя бивш съотборник в
Коментари Харесай

Високо напрежение: Меси не иска и да чуе за алчния Пике

Лионел Меси е доста отчаян от своя някогашен съотборник в Барселона и непосредствен другар Жерар Пике, твърди спортния публицист Луис Канут.

Като удостоверение за настъпилия студ по оста Меси-Пике той даде скорошното посещаване на именития нападател в Барселона, където се видя с доста някогашни сътрудници, само че не и със бранителя.
 Лео Меси се завърна в Барселона
Лео Меси се завърна в Барселона

Поводът е бил рожденият ден на треньор, който през днешния ден навършва 42 години

Аржентинецът счита, че опитният защитник не е положил в точния момент нужните старания, с цел да се споразумее с клуба за нов контракт с по-ниска заплата. Припомняме, че Меси напусна сензационно Барселона през лятото след крах в договарянията за нов договор. Това се дължеше на влошеното финансово положение на каталунците и надлежно строгите рестрикции, наложени от Ла Лига върху харчовете на клуба за хонорари.
 Педри: Меси е най-хубавият в света с причина
Педри: Меси е най-хубавият в света с причина

" Беше доста елементарно да играем с него "

Голям жест към клуба и самия аржентинец тогава направиха Серхио Бускетс и Жорди Алба, намалявайки заплатите си и освобождавайки малко място за именитата 10-ка да се вмъкне във фонд работна заплата. Но даже и това не оказа помощ и Меси бе заставен за замине за Париж. Впоследствие Пике също редуцира съществено възнаграждението си, само че в очите на някогашния му съотборник това било " след дъжд качулка ".

Друг кореспондент Алфредо Мартинес стигна даже по-далеч и разгласи пред изданието " El Homiguero ", че другарството сред двамата към този момент е в историята.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР