Лионел Меси е готов отново да облече екипа на Барселона,

...
Лионел Меси е готов отново да облече екипа на Барселона,
Коментари Харесай

Условието, при което Меси е готов да се върне в Барселона

Лионел Меси е подготвен още веднъж да облече екипа на Барселона, само че при едно изискване, твърди “El Nacional ”. Аржентинската звезда желае да работи под управлението на някогашния си съотборник Чави Ернандес. Двамата са в непрекъснат контакт и Чави прави всичко допустимо да убеди Меси идващото лято да се завърне на “Камп Ноу ”. 

Бившият халф на каталунския гранд прави добра работа на треньорския пост и управлението му има цялостно доверие, само че Меси ще упорства да получи гаранции, че Чави ще продължи да води тима, преди да вземе дефинитивно решение за бъдещето си. 

Аржентинецът прави мощен втори сезон в Пари Сен Жермен и сигурно ще получи предложение за нов контракт. Твърди се, че пред него може да се появи и вид да премине в Манчестър Сити, където да се събере с Пеп Гуардиола. 
 Чави: Не е моментът да приказваме за завръщане на Меси Чави: Не е моментът да приказваме за завръщане на Меси
В момента всички мисли на Меси са ориентирани към Световното състезание. “El Nacional ” написа, че представянето на Аржентина също може да окаже въздействие върху неговото решение. Ако “гаучосите ” завоюват купата, Лео ще се върне в Барселона, само че в случай че не съумеят, е допустимо да потърси ново предизвикателство в Ман Сити. 

Както е известно, Меси напусна Барселона като свободен сътрудник през лятото на 2021 година, а контрактът му с ПСЖ изтича след края на сегашния сезон.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР