Лион временно се изкачи на върха на класирането след драматичен

...
Лион временно се изкачи на върха на класирането след драматичен
Коментари Харесай

Лион оглави класирането във Франция след драматичен успех над Бордо

Лион краткотрайно се изкачи на върха на класирането след трагичен триумф в семейството на Бордо. Тимът на Руди Гарсия завоюва с 2:1 с гол в 92-ата минута на Лео Дюбоа. Токо Екамби откри резултата в интерес на домакините в 32-ата минута, а Самуел Калу изравни при започване на второто полувреме.

В началото на дуела играчите на Лион бяха притеснявани от пресата на противника и не можеха да намерят ритъма си. Те допускаха и много неточности при подаванията. Домакините обаче се възползват от грешките на противниците си. След половин час игра и ъглов удар топката се отклони в Косиелни и стигна до Екамби, който откри резултата.

Втората част обаче стартира с по-силна игра на гостите. Хуан пропусна добра опция да изравни, само че Калу не го направи. Той се разписа с удар от воле след подаване на Уден. Бордо сътвори по-добрите благоприятни условия след почивката и Уден направи пропуск в 79-ата минута в обстановка, която радикално можеше да промени мача. Това се оказа уверено, защото в края Дюбоа преодоля Костил със страховит удар от дребен ъгъл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР