Лион Едуардс ще получи двубой срещу победителя от шампионската битка

...
Лион Едуардс ще получи двубой срещу победителя от шампионската битка
Коментари Харесай

Утешителна награда за Лион Едуардс

Лион Едуардс ще получи дуел против спечелилия от шампионската борба сред Камару Усман и Гилбърт Бърнс, която ще се организира в UFC 251. Това бе обявено от мениджъра Али Абделазиз. След като Усман победи Колби Ковингтън в UFC 245 и отбрани купата си в полусредната катеогрия, мнозина чакаха да го забележим против Хорхе Масвидал. Вместо това обаче Гилбърт Бърнс получи своя късмет. Въпреки, че Бърнс стана кандидат, Едуардс заяви, че е получил предложение за дуел с Усман, само че не го е приел, поради рестрикциите от пандемията от ковид.

" За тези които питат - да, получих офертата преди да я дадат на Гилбърт. Не успяхме да организираме нещата в точния момент. 2020-та е много тежка за мен в моята част на света, както е и за доста други хора. Но няма по какъв начин да спрем неизбежното. Титлата ще бъде моя. Пазете се. "
Съобщението прикова вниманието на Али Абделазис, който е управител на Усман и Бърнс. Той отговори на англичанина, че е идващият поред и ще получи спечелилия от UFC 251.

" Хей, шампионе, не те познавам, само че те почитам. Ти си идващият. Заслужаваш го повече от всеки различен. " Лион Едуардс сега е в серия от 8 следващи победи. Единствената му загуба е от Камару Усман. Ако Абделазиз се окаже прав, то бъдещето за Хорхе Масвидал и Колби Ковингтън остава много неразбираемо.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР