Лион Едуардс и Тайрън Уудли трябваше да се бият в

...
Лион Едуардс и Тайрън Уудли трябваше да се бият в
Коментари Харесай

Лион Едуардс: Дадоха ми 3 часа да напусна Лондон

Лион Едуардс и Тайрън Уудли трябваше да се бият в основната борба на UFC Fight Night 171 предишния уикенд в Лондон, само че в последния миг стана ясно, че събитието се анулира. Всичко се провали поради ковид и за жалост Едуардс пропусна късмет да оглави събитие в Лондон, а при победа щеше да получи късмет за купата. В интеврю за BT Sport, 28-годишния войник показа, че са му дали 3 часа, с цел да се оправи и да тръгне към Съединени американски щати. UFC смятаха да проведат събитието в своя институт, само че доста от бойците се отдръпнаха от борбите и всичко пропадна. Ето какво показа Лион:

" Легнах си в събота вечер и в неделя сутринта към 9 часа получих позвъняване от моя управител. Той ми сподели, че събитието в Лондон се анулира и същия ден би трябвало да пътувам до Съединени американски щати. Попитах го какъв брой време имам, а той ми сподели, че имам 3 часа. UFC не се интересуваха от идване в Лондон. Интересуваше ги единствено това да отида в Съединени американски щати. Говорихме единствено за моето отиване там, а не за метод да останем във Англия. Това е полуда. Прекарах цялата неделя в мъдруване за това по какъв начин да продължим със събитието, само че за жалост не се получи. "
Лион е с връх 18-3 в ММА и се намира в серия от 8 следващи победи. Той е на 1 победа от късмет за купата и се надява, че борбата с Уудли ще се случи в идващите месеци.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР