ЛИНКЪЛН, Небраска (AP) — Небраска ще стане един от последните

...
ЛИНКЪЛН, Небраска (AP) — Небраска ще стане един от последните
Коментари Харесай

Законодателят се стреми да превърне Небраска в последния щат, който прие противоречивия закон за „отстояване на позицията“

ЛИНКЪЛН, Небраска (AP) — Небраска ще стане един от последните ръководени от републиканците щати, който одобри така наречен your ground ” в границите на законопроект, показан на законодателна комисия в четвъртък.

Щатският сенатор Брайън Хардин от Скотсблаф сподели, че е внесъл законопроекта по гледище на своите гласоподаватели и с цел да задържи жителите, които употребяват смъртоносна мощ до момента в който се пазят от наказателно гонене.

„ Този ​​законопроект ще подсигурява, че няма да виктимизираме още веднъж човек, който към този момент е бил жертва на закононарушение “, сподели Хардин. „ Би трябвало да е мъчно да вкараш в пандиза някой, който се пази. “

Небраска е измежду дребното щати, в които законът гласи, че човек има задължението да се отдръпна от опасност, в случай че може да го направи безвредно, преди да употребява смъртоносна мощ, като се изключи дома или работното място на лицето. Тридесет и осем щата — в това число и шестте прилежащи на Небраска щата — имат строги закони.

Концепцията попадна под национ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР