ЛИНКЪЛН, Небраска (AP) — Депутат от Небраска помоли Изпълнителния съвет

...
ЛИНКЪЛН, Небраска (AP) — Депутат от Небраска помоли Изпълнителния съвет
Коментари Харесай

Борд, съставен предимно от мъже, ще реши дали депутат от Небраска е изправен пред порицание за сексуален тормоз

ЛИНКЪЛН, Небраска (AP) — Депутат от Небраска помоли Изпълнителния съвет на Законодателната власт в четвъртък да потърси отговорност от собствен сътрудник за споменаването на нейното име в графично четене на законодателния етаж, което съгласно някои съставлява полов тормоз.

Решението дали републиканският щатски сенатор Стив Халоран ще бъде изправен пред избор на съмнение от цялостния законодателен орган в този момент остава на група техни сътрудници, които са най-вече мъже.

„ Ако не продължим напред, ние в действителност утвърждаваме този тип изявление “, сподели сенаторът от Демократическата партия Макаела Кавано на чуване по отношение на нейната резолюция. „ Това травмира обществото. Това травмира фамилията ми. “

Изпълнителният съвет се състои от осем мъже и една жена. Всички като се изключи един са републиканци в публично безпартийния законодателен орган на Небраска.

Изслушването се организира 10 дни откакто Халоран се зае с микрофона на пода и неведнъж извика името „ Сен. Кавано “, до момента в който чет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР