Линията на ангел-пазителя върху ръката се смята за много добър

...
Линията на ангел-пазителя върху ръката се смята за много добър
Коментари Харесай

Дали нещо по-висше ви закриля? Тази линия на ръката разкрива дали над вас бди свръхсила

Линията на ангел-пазителя върху ръката се счита за доста добър знак. В хиромантията тя значи отбрана на висшите сили и по-точно – изключително застъпничество на вашия ангел-пазител. Линията носи разнообразни имена – линия-сестра и линия на Марс. За страдание, не всички я имат.
Ако я откриете върху ръката си, помнете, че сте късметлия, и се радвайте, че вашият ангел ви пази от несгоди и беди.

Линията на ангел-пазителя се назовава още втора линия на живота. И не тъй като се намира паралелно с нея, а тъй като тя значи избавление, отбрана и мощна поддръжка. Ако линията на ангел-пазителя върви редом с линията на живота съвсем през цялата длан, това значи, че индивидът се намира под отбрана през целия си живот.

Случва се линията на ангел-пазителя да съпровожда избран дребен сектор от линията на живота, който наподобява доста слаб и даже накъсан. Разривът на линията на живота значи бедствия, заболявания, несгоди и рискове. Но в случай че паралелно с разрива се намира линията на ангел-пазителя, бедата ще отмине индивида.

Ако линията на ангел-пазителя се намира на дясната ръка, значи, че индивидът е получил застъпничество от висшите сили с помощта на персоналните си заслуги. Висшите сили са го наградили със мощна отбрана или за някакви положителни каузи, или за премеждия в предишното.
Ако се намира на лявата ръка, то отбраната на ангел-пазителя е дадена на индивида по рождение и най-вероятно се предава по завещание.

Изобщо притежателите на линията на ангел-пазителя са късметлии в живота. Те постоянно се измъкват невредими от повреди и произшествия, на практика в никакъв случай не изпитват материални компликации, здрави са и приятностите ги отминават.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР