Линейният шампион в тежка категория Тайсън Фюри (28-0-1, 20 KO)

...
Линейният шампион в тежка категория Тайсън Фюри (28-0-1, 20 KO)
Коментари Харесай

Тайсън Фюри : Ще се бия като мексиканец срещу о Валин

Линейният първенец в тежка категория Тайсън Фюри (28-0-1, 20 KO) е подготвен да показа кръга с непобеденият Ото Валин (20-0, 13 KO) след седмица в Невада. 31-годишният Фюри счита да се забавлява в борбата със своя по-млад конкурент и ще се бие в мексикански жанр. Победата е от извънредно огромно значение за Тайсън, тъй като след нея той ще организира реванш с първенеца Дионтей Уайлдър.

Битката сред двамата към този момент е уредена за февруари идната година, а загуба ще обърка съществено тези проекти. Фюри ще влезе убеден в тази среща и ще търси заниманието в нея:

“Ще диря развлечение в борбата с Ото Валин. Битката ни ще бъде в седмицата на Денят на независимостта на Мексико. Ще се удрям като мексиканец. Нека си признаем истината. В борбата с Уайлдър бях неактивен дълго време и това беше първия път от години, в който поех сериозен удар.

Може би този удар няма да ми направи нищо през днешния ден. Не мисля, че е значима силата на удара, а по-скоро скоростта, с която ти вкарват идващия удар. Завърших страховит подготвителен лагер. Чувствам се мощен и на 14-ти септември влизам за война с Валин.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР