Линейката не е превозвала зелки. Ако се погледне и сравни

...
Линейката не е превозвала зелки. Ако се погледне и сравни
Коментари Харесай

От Спешна помощ за линейката със "зелките": Не са зелки, а опасни биологични отпадъци

Линейката не е превозвала зелки. Ако се огледа и съпостави мащабът на фотографията ще се види, че пакетите към вратата на кола за спешна помощ та не са зеленчуци и напълно ясно се вижда щампата, обозначаваща рискови биологични боклуци ”, съобщи представителят на " Спешна помощ " Катя Сунгарска. 

Вчера се появиха фотоси в Интернет пространството, за които се твърдеше, че в кола за спешна помощ , която е видяна в София, се транспортира зеле.

По думите й в началото фотографията е била възприета като засегнатост от всички работещи в здравната помощ, които знаят, че няма по какъв начин да се случи кола за спешна помощ да транспортира зеленчуци.

Това е кола за спешна помощ , която е бракувана по избрани механически параметри. Тя се употребява единствено и само за транспортиране на рискови медицински боклуци. Това е транспортната кола за спешна помощ на „ Спешна помощ ” София. В съответния случай тя транспортира сходни боклуци единствено за последните 24 часа и по тази причина е толкоз натоварена. Линейката е доста натоварена всеки ден. Сигнализацията й е непокътната, тъй като кола за спешна помощ та е длъжна да алармира, че транспортира рискови боклуци и останалите водачи на пътя би трябвало да се пазят ”, уточни Сунгарска.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР