Линейка, транспортираща пациент, е с материални щети след катастрофа с

...
Линейка, транспортираща пациент, е с материални щети след катастрофа с
Коментари Харесай

Линейка с пациент катастрофира заради кон, изскочил на пътя Кюстендил-София

Линейка, транспортираща пациент, е с материални вреди след злополука с кон на пътя Кюстендил – София при разклона за близкото с. Коняво. Това е следващият случай с безстопанствени животни в сектора при изхода на Кюстендил за София.

Инцидентът е станал през нощта, към 2.30 часа. На място е изпратен екип на полицията. Движението се управлява от екипи на КАТ.

Животното е изскочило ненадейно на пътното платно и е предизвикало конфликта с колата за спешна помощ. Няма потърпевши. Пристигнала друга кола за спешна помощ, която е превозила пациента до болничното заведение в Кюстендил. Нанесени са материални вреди на транспортното средство.

Направени са проби на лидера на авариралата кола за спешна помощ. Пробите за алкохол и опиати са негативни. Преди две-три години още веднъж кола за спешна помощ се удари в пресичащи платното седем-осем коня в сектора преди село Ябъково, едно от животните беше убито на място. По решение на управлението на Спешния център лидерът заплати сериозна сума за нанесените вреди, без да е имал опция да избегне удара, разяснява тогава той за БНР.

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР