Линдзи Вон е поставена под голямо напрежение, след като спускането

...
Линдзи Вон е поставена под голямо напрежение, след като спускането
Коментари Харесай

Потребители в интернет пак нападат Линдзи Вон за позицията ѝ спрямо Тръмп

Линдзи Вон е сложена под огромно напрежение, откакто спускането в Пьонгчанг в сряда е последният ѝ късмет да завоюва златен орден от зимните олимпийски игри през 2018 година Най-титулуваната жена в алпийските ски обаче би трябвало да се оправя и с други проблеми, откакто е подложена на непрестанни офанзиви от консуматори в Интернет.

Вон още веднъж беше разкритикувана от хора в обществените мрежи поради позицията ѝ по отношение на американския президент Доналд Тръмп. Те даже я нарекоха анти-американски настроена.

Преди началото на игрите Вон съобщи, че ще съставлява Америка, а не президентът Тръмп, което докара до доста обиди по неин адрес. Скиорката даже разкри, че е получила " пожелания да си счупи врата ". Дни преди да замине за Южна Корея Вон удостовери, че в случай че завоюва олимпийското злато няма да посети Белия дом.

" Едва ли има американски състезател, който да е толкоз огромен родолюбец. Не мисля, че ще намерите различен подобен човек като мен. Аз съм от Минесота, отраснах във плантация, фамилията ми ме възпита във всички американски полезности и аз с горделивост съставлявам тази страна дълги години ", сподели 33-годишната скиорка.

Вон изясни, че просто ще пренебрегва хората, които непрекъснато ѝ пишат, с цел да се концетрира върху представянето си в Пьонгчанг. Тя остана шеста в супер Г, където сензационно златото завоюва чехкинята Естер Ледецка.

Междувременно Вон остана трета във втората подготовка от алпийското втурване, извършено по-рано през днешния ден. Американката изостана с 35 стотни от австрийката Щефани Вение, а втора се подреди София Годжа, единствено на осем стотни.

В първото подготвително втурване в неделя Вон беше с първи резултат пред Рамона Зибенхофер (Австрия) и сънародничката си Алис Маккенис. Последната подготовка е във вторник, а в сряда заран е надпреварата.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Пьонгчанг 2018 (199)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР