Линдзи Лоън сподели снимки, на които е с годеника си

...
Линдзи Лоън сподели снимки, на които е с годеника си
Коментари Харесай

Линдзи Лоън с годежен пръстен за четвърт милион

Линдзи Лоън показа фотоси, на които е с годеника си и демонстрира пръстена, който той ѝ е подарил. " Моята обич. Моят живот. Моето семейство. Моето бъдеще ", написа към благите фрагменти актрисата, която наподобява към този момент се е укротила, след години плевел живот, написа life.dir.bg.

" Искам да е дребна женитба и да е в действителност красива ", сподели 35-годишната звезда в предаването " Добро утро, Америка " в петък. " Разглеждам разнообразни дестинации за церемонията. Вече започнах да приказвам с една моя другарка за роклята, само че желая да направя нещата както би трябвало и желая да наваксам с всичко ".

Лоън също по този начин разкри, че евентуално ще носи няколко рокли на огромния си ден, като добави: " Това е най-хубавото! "

Роденият в Кувейт финансист предлага брак на Линдзи с пръстен, който коства към 250 000 $. Източник, непосредствен до Лоън, съобщи пред " The Sun " при започване на 2021 година: " Връзката на Линдзи с Бадер е мощна. Тя е с него от към две години ".

Двойката се е срещнала, откакто Лоън се е преместила в Дубай преди близо седем години. Тогава тя съобщи, че преместването в Дубай ѝ е дало " ново начало " през 2018 година, което е почти по времето, когато тя и Шамас са почнали да се срещат.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР