Линда - съпругата на съпредседателя на Продължаваме промяната“ - Кирил

...
Линда - съпругата на съпредседателя на Продължаваме промяната“ - Кирил
Коментари Харесай

„Скромната“ готвачка Линда конкурира Мелания Тръмп по стандарт

Линда - брачната половинка на съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ - Кирил Петков, конкурира по стандарт Мелания Тръмп, писа „ Ретро “.

Представящата се за скромна готвачка Линда в действителност е пристрастена към скъпите фешън покупки и пръска хиляди левове, с цел да угажда на заниманието си. Канадката сама призна за шопингманията си  в обществените мрежи, където се похвали с двете си най-нови дамски чанти на обща стойност 5 000 лв., до момента в който народът се чуди по какъв начин да свърже двата края поради рекордната скъпотия и непостижими сметки в последните седмици.

" Моята уязвимост ", назовава Линда дизайнерските покупки от две от най-реномираните френски марки „ Живанши “ и „ Баленсиага “.  Чантата на Живанши е един от най-прочутите модели „ Антигона “, който се харчи като топъл самун след милионерското съсловие и холивудски звезди. Цената на модел от първокласна черна кожа е 4 600лв. Втората нова облага за дамата на Киро Петков е дръзка чанта с шарени графити от „ Баленсиага “, която коства 4900лв. Канадката от която Петков има 3 дъщери е притежател на дребна сладкарница в центъра на София, където подготви безглутенови здравословни и веган сладкиши на канадски цени. Торта Гараш коства 74лв., шоколадов къс 90, а чийзкейк с боровинки и лимон 120 лева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР