Линда Робсън разкри точно защо се е разделила със съпруга

...
Линда Робсън разкри точно защо се е разделила със съпруга
Коментари Харесай

Линда Робсън разкри точната причина, поради която се е разделила със съпруга си, тъй като изключва възможността да се омъжи отново

Линда Робсън разкри тъкмо за какво се е разделила със брачна половинка си Марк Дънфорд и изясни за какво не желае да откри още веднъж любовта.

65-годишната звезда от The Loose Women разгласи предходната година, че тя и Марк са се разделили след 33 години брак. Говорейки преди издаването на новите си записки, актрисата от Birds of a Feather показа спомагателни детайлности по отношение на разпадането на връзката им.

Бяха няколко сложни години за Линда, като звездата разкри през уикенда по какъв начин борбата с алкохолизма и обсесивно-компулсивното разстройство я накара да се самоубие в един миг. Звездата разказва опита си да изтрезнее като „ най-лошото време “ – обяснявайки по какъв начин „ виновността “ за това, че фамилията й би трябвало да се грижи за нея по време на възобновяване й, към момента я преследва до ден сегашен.

Сега трезва, Линда гледа към бъдещето и към нов метод на живот. След раздялата си с Марк, бащата на децата й Луис, 32, и Боби, 28, Линда възнамерява да се реалокира в къща с две спални покрай децата си след раз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР