Линда Петкова, съпругата на Кирил Петков, обяви, че вече приема

...
Линда Петкова, съпругата на Кирил Петков, обяви, че вече приема
Коментари Харесай

Жената на Кирил Петков продава ВИП козунаци по 50 лева

Линда Петкова, брачната половинка на Кирил Петков, разгласи, че към този момент приема поръчки за козунаци за Великден. Тази година канадката ще продава обичайния за празника сладкиш на още по-солени ВИП цени. Разфасовката от 500 грама в сладкарницата на Линда коства 29 лв., а тази от кг – 49 лв.. Занаятчийските козунаци по рецепта на дамата на някогашния министър председател се вършат само и единствено по поръчка, а присъщото за тях е, че не съдържат глутен.

„ И тази година козунаците са два типа - със стафиди и цитруси или пък с естествен шоколад и бадеми. От 0,500 г и 1000 година И двата типа са направени с масло, мляко, кафява захар, яйца, безглутеново брашно, квас, кора от лимон и канела. Подходящи са за хора с алергия към глутен, тъй като тук, в „ Амели ”, вършим нашите сладкиши единствено без глутен! ”, разгласи госпожа Петкова във своя фейсбук профил. Поръчките тя приема на персонално известие или по телефона. „ Бройките са доста лимитирани, тъй като се подготвят само и единствено при нас ”, популяризира козунаците тя.

Въпреки мощно повишените цени по традиция към Великден канадката има доста поръчки и сладкишите й се изчерпват към две седмици преди самия празник. Клиентелата й обаче е главно от заможни столичани. 49 лв. за кг козунак и 29 лв. за половинка сигурно са суми, непостижими за редовия български работещ и пенсионер. За съпоставяне – в настоящите брошури на огромните супермаркети сега тестените произведения са на огромни промоции и на 10 пъти по-ниски цени. Справка демонстрира, че половин кг козунак с шоколад и стафиди може да се откри на цени сред 4 и 5 лв. според от компанията производител. Тези без заряд пък са с лев по-евтини.

В сладкарницата си в центъра на София Линда предлага още здравословни торти, чийзкейкове и други десерти и печива. Всички на цени към и над 100 лв.. От известно време насам тя е разширила и екипа си. Заедно с нея работят още трима души, които й оказват помощ да смогва с поръчките и да обслужва клиентите, защото в последно време тя постоянно отсъства от заведението. Покрай предизборната акция на мъжа си канадката беше „ командирована ” от екипа му с пиари да обикаля из страната дружно с Кирил Петков, с цел да затвърдят имиджа си на щастливо семейство.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР