Линда Фрухвиртова за кратко време се превърна в едно от

...
Линда Фрухвиртова за кратко време се превърна в едно от
Коментари Харесай

Детето чудо Фрухвиртова: Дори не съм мечтала за подобни успехи

Линда Фрухвиртова за малко време се трансформира в едно от най-нашумелите имена в дамския тенис. 16-годишната състезателка впечатлява тенис обществеността с изявите си на шампионата от серията WTA 1000 в Маями, където през днешния ден следва да излезе за своя четвърти мач, в опит да се класира към четвъртфиналите. През вчерашния ден чехкинята се поздрави с най-престижната победа в своята кариера, а в нейна поредна " жертва " се трансформира двукратната шампионка от Големия шлем и някогашна международна номер едно Виктория Азаренка.

В последвалото си изявление на корта тийнейджърката не скри вълнението си. Фрухвиртова дефинира шампионата в Маями като най-хубавото преживяване в живота й, а ето какво още показа тя след триумфа:

" Дори не знам какво се чака да кажа. Не мога да опиша по какъв начин се усещам сега - всичко е толкоз нереално. Разбира се, не желаех мача да завършва с отричане. Не съм сигурна каква беше тъкмо повода, заради коята Азаренка се отдръпна, само че й поисквам бързо възобновяване.

Дори не съм мечтала, че на 16-годишна възраст ще бъде осминафиналистка на шампионат от сходно равнище. Ще помня случилото се през тези две седмици вечно, несъмнено това е най-паметният миг в моя живот досега ". - приключи тя.

Източник: WTA

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР