Линда Еванджелиста окончателно се завърна в модната индустрия. Супермоделът от

...
Линда Еванджелиста окончателно се завърна в модната индустрия. Супермоделът от
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста пред Vogue: Не съм Наоми, бях забравена

Линда Еванджелиста дефинитивно се завърна в стилната промишленост. Супермоделът от 90-те години, който излезе в сянка след несполучлив опит за понижаване на мазнините с CoolSculpting, се снима за септемврийския брой на английския Vogue и се появи на корицата на списанието.
 

— British Vogue (@BritishVogue)

57-годишната Еванджелиста разкри в изявление и по какъв начин е изпитала страничните резултати от " обезобразяващата " козметична " " процедура - броят на мастните кафези не е намалял, а се е нараснал. Лекарите ѝ слагат диагноза парадоксална мастна хиперплазия - рядко следоперативно затруднение, за което тя споделя, че не е знаела. През септември предходната година Линда заяви, че е подала правосъден иск в Ню Йорк против Zeltiq Aesthetics - компанията, направила процедурата.

" Ако знаех, че страничните резултати могат да включват загуба на прехранване и че ще изпадна в такава меланхолия, че ще намразя себе си, нямаше да поема този риск. Тези реклами на CoolSculpting се въртяха непрекъснато по CNN, MSNBC, още веднъж и още веднъж, и питаха: " Харесва ли ви това, което виждате в огледалото? " Те ми говореха. Ставаше дума за мазнините в областите, в които те не изчезват по никакъв метод. В него се споделя, че няма престой, няма интервенция и... Изпих вълшебната запарка, тъй като съм малко суетна. Така че се пробвах да го направя - и това докара до ужасни последствия ", показа Еванджелиста пред изданието.

Моделът също по този начин разкри, че се е пробвала да поправи ситуацията с липосукция, до която е прибягвала два пъти, само че тя не е дала резултат.

" Имам сечения по цялото си тяло. Бяха ми направени шевове, носех компресираща дреха под брадичката, цялото ми тяло беше крепко превързано в продължение на осем седмици - нищо не оказа помощ. Бях толкоз объркана, преди малко бях похарчила всички тези пари, а единственият метод, за който се сетих, с цел да го поправя, беше да не хапвам, тъй че просто пиех единствено вода. Понякога изяждах по един филиз целина или една ябълка. Бях си изгубил мозъка ", споделя Еванджелиста.
 

— British Vogue (@BritishVogue)

Супермоделът признава, че този интервал е бил сложен освен за нея, само че и за сина ѝ Огъстин Джеймс, който роди от Франсоа-Анри Пино (момчето към този момент е на 15 години). Според нея тя по всякакъв начин се опитвала да скрие моралното си положение от него, само че той забелязал, че майка му е " душевен друга ".

" Това, което в действителност ме порази, беше, когато той ми сподели: " Помниш ли, когато беше толкоз занимателна? Помниш ли по какъв начин се усмихваше непрекъснато? ". Беше толкоз почтен коментар. И трябваше да се оправя с това ".
Еванджелиста споделя, че е решила да му изясни по-подробно обстановката преди две години, откакто той почнал да я пита за какво не работи, когато всички нейни приятелки от сектора, като Наоми Кембъл или Кейт Мос, работят непрекъснато.

" Той прояви такова схващане, каквото може да прояви единствено едно 13-годишно дете. За основаването на семейство са нужни единствено двама души, а аз имам идеалното малко семейство ", сподели Линда.

Моделът означи, че в този момент е щастлива и се радва, че е решила да опише искрено историята си. През юли тази година Линда и CoolSculpting съумяват да уредят делото.

В същото време Еванджелиста не крие, че душевен към момента не се е възстановила и схваща, че няма да може да работи както преди.

" Възстанових ли се душевен? Категорично не. Работата ми липсва толкоз доста, само че почтено казано, какво мога да направя? Няма да е елементарно. Със сигурност няма да ме видите в бански костюм. Ще ми е мъчно да си намеря работа с тази угоеност, която стърчи от мен: без ретуш, без стягане, без машинация. Аз не съм Наоми. Хората не знаят към този момент коя съм. Всички са не запомнили за мен. За тях аз съм: " Линда, коя? "

В фотосите за Vogue, с създател Стивън Майзел, чиято муза е Линда през 90-те години, моделът театралничи в затворени тоалети. Гримьорката Пат Макграт деликатно издърпа лицето, скулите и шията ѝ благодарение на специфични ленти и ластици.

" Това не са челюстта и шията ми в действителния живот ", признава с болежка моделът.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР