Линда Еванджелиста окончателно се завърна в модната индустрия, след като

...
Линда Еванджелиста окончателно се завърна в модната индустрия, след като
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста: Всички ме забравиха, защото не съм к*рва като Наоми Кембъл!

Линда Еванджелиста дефинитивно се завърна в стилната промишленост, откакто несполучлив опит за понижаване на мазнините по лицето я остави обезобразена. 

Супермоделът признава, че този интервал е бил сложен освен за нея, само че и за сина ѝ Огъстин Джеймс, който роди от Франсоа-Анри Пино (момчето към този момент е на 15 години). Според нея тя по всякакъв начин се опитвала да скрие моралното си положение от него, само че той забелязал, че майка му е " душевен друга ".

" Това, което в действителност ме порази, беше, когато той ми сподели: " Помниш ли, когато беше толкоз занимателна? Помниш ли по какъв начин се усмихваше непрекъснато? ". Беше толкоз почтен коментар. И трябваше да се оправя с това ".

В същото време Еванджелиста не крие, че душевен към момента не се е възстановила и схваща, че няма да може да работи както преди Особено разочаровата е от обстоятелството, че е била изцяло зарязана от своите сякаш другари от стилната промишленост.

" Щом не стоиш под светлината на прожекторите, незабавно те не помнят. Трябва да си Наоми Кембъл и непрекъснато да започваш нови връзки с престарели милиардери, с цел да си настоящ ", оплака се хубавицата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР