Линда Андраде е инфлуенсър от Дубай, омъжена за местен милионер.

...
Линда Андраде е инфлуенсър от Дубай, омъжена за местен милионер.
Коментари Харесай

Ово е стандарт! Дубайска шафрантия харчи по $2 млн. на седмица

Линда Андраде е инфлуенсър от Дубай, омъжена за локален милионер. Тя натрупа хиляди почитатели в обществените мрежи с хвалбите си, че харчи по повече от 2 милиона $ на седмица.

Видеоклипът, в който в детайли се разказва разточителното харчене на тази дама, събра над 700 хиляди гледания в TikTok. 

" Не се срамя да се нарека златотърсачка ", споделя 23-годишната Андраде пред " Ню Йорк Поуст ", до момента в който споделя в детайли за умеенето си да харчи  пари. 

На 19 години, Линда се реалокира от Калифорния, с цел да се омъжи за Рики Андраде – богат дубаец, имащ бизнес с криптовалута. Оттогава насам Линда постоянно показва забележителното си финансово състояние в обществените мрежи, които събират милиони гледания. 



Златотърсачката с баровеца Рики

Денят й стартира с чаша кафе, само че чашата е от 24-каратово злато. А на рождения й ден половинката й осветил небостъргач в Дубай с обръщение " Честит рожден ден ".

Любопитно е и едно от последните ѝ видеа - то демонстрира на почитателите по какъв начин за една седмица могат да се похарчат 2,5 милиона $. От тях Линда дава 7 210 $ за шоколад, 201 200 $ за златни бижута и т. н.

Линда твърди, че се е омъжила за Рики, тъй като е видяла сходни черти от характера му с тези на татко ѝ. " Не търсех богат, а упорит човек, парите и положението му не бяха приоритет, търсех просто добър човек. Защото дано си го кажем - можеш да си с някой богат човек, който се отнася с теб като с парцал “. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР