Лин Оукс от Лондон се събра със сина си след

...
Лин Оукс от Лондон се събра със сина си след
Коментари Харесай

Майка и син се намериха след 52 години

Лин Оукс от Лондон се събра със сина си след 52-годишна разлъка, оповестява Daily Mail, представен от actualno.com.

Тя описа, че е забременяла на 14-годишна възраст, родила момче и го кръстила Юджийн. Бебето обаче било взето от нея 10 дни след раждането, защото родителите ѝ считали, че щерка им е към момента прекомерно дребна, с цел да бъде майка.

„ Спомням си, че плаках в деня на раздялата със сина си. Сълзите ми капеха по лицето му, до момента в който го хранех, и говорех с него, помолих за амнистия. Тя сподели, че го обича и постоянно ще го обича и един ден ще го намеря “, призна дамата.

Оукс пораснала и се омъжила, само че не родила повече деца. Британката не спряла да търси сина си и един път се обърнала за помощ към програмата Long Lost Family. Скоро нейният наследник бил открит, въпреки към този момент да не се казвал Юджийн, а Майкъл. Той живеел в Тетфорд, Норфолк. При срещата майката и синът непринудено се прегърнали.

Според Оукс тя била сюрпризирана, че Майкъл не ѝ се обидил и не изпитвал злост, в противен случай, той бил съпричастен към случилото се

„ Сигурно е извънредно да дадеш някого, който обичаш, в несъответствуващи ръце. Нещо повече, знаейки, че в никакъв случай повече няма да го видиш “, разяснява британецът. Майкъл показал щерка си, както и нейното дете, на майка си.

Така Оукс освен намерила сина си, само че стана баба и прабаба.

„ Аз съм на седмото небе. Тя е толкоз сладка жена. Очаквам с неспокойствие времето, което можем да прекараме дружно “, приключи Майкъл. По-рано беше обявено, че жена, отделена от сина си на 20-годишна възраст, го бе намерила 66 години по-късно. Новороденото също беше взето от нея незабавно след раждането, защото фамилията беше срещу детето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР