Лимузината на Владимир Путин е била нападната при опит за

...
Лимузината на Владимир Путин е била нападната при опит за
Коментари Харесай

The Sun: Опит за покушение над Путин! Лимузината на руския президент е била нападната

Лимузината на Владимир Путин е била нападната при опит за нападение над съветския президент. При предната лява гума на колата се е чул „ мощен пукот “, последван от „ гъст пушек “. Това настояват източници от Кремъл,

 

Колата на Путин е била откарана на безвредно място, а самият президент не е потърпевш. Последвали са, обаче, няколко ареста от службите на президента, а няколко телохранителя са изчезнали, след изказвания, че е изтекла секретна информация за придвижването на Путин.

 

Новината идва от съветския Телеграм канал General SVR, който постоянно пуска „ вътрешна информация “ за Путин и Кремъл.

 

Докато някои са скептично настроени към този източник на сведения, други настояват, че това е един от дребното значими антипутински канали в Русия, които разкриват какво в действителност се случва в Кремъл, показва „ Дейли Мейл “.

 

Според канала, Путин се прибирал към формалната си резиденция с авто ескорт заради съображения за сигурност. Конвоят се състоял от 5 бронирани коли, като президентът бил в третата.

 

Не е ясно по кое време е станал възможният опит за нападение и изказванието не може да бъде доказано от самостоятелен източник.

 

„ На път към резиденцията, на няколко километра, първият ескортиращ автомобил беше блокиран от кола за спешна помощ, а вторият автомобил мина около нея без да стопира пред непредвиденото затруднение “, се споделя в канала.

 

В колата на Путин „ прозвуча мощен пукот от лявата предна гума, последван от гъст пушек “, прибавят от там.

 

В канала се споделя още, че колата на съветския президент, „ макар проблемите с ръководството “, съумяла да излезе от мястото на нападението и да стигне безвредно до резиденцията.

 

„ По-късно е открито тялото на мъж, каращ колата за спешна помощ, която блокира първата кола от кортежа “, се споделя в известието. Началникът на президентската защита и още няколко души са отстранени от работа и са арестувани, се показва в информацията, без да се оповестяват имена.

 

„ Тесен кръг хора знаели за придвижването на президента в този конвой и всички те са в президентската работа за защита. След случая трима от тях изчезнаха. Това са тъкмо хората, които са били в първата кола от кортежа “, разкрива каналът.

 

Putin's car 'attacked' in 'assassination attempt over Ukraine invasion'
— The Sun (@TheSun)
 

Следващата вест в същия телеграм канал - General SVR, също е отдадена на Владимир Путин. В нея се споделя по какъв начин шампионката по художествена гимнастика Алина Кабаева, показана и като дългогодишна държанка на Путин, отказала на участва на церемония концерт по художествена гимнастика по отношение на Деня на Москва. Според изданието Кабаева била бременна, само че съветският президент я предиздвикал да направи аборт, откакто станал явен полът на детето - момиче. Путин решил, че бременността на Кабаева е ненавременна, а раждането на още едно дете - нежелателно. След аборта обаче зародили затруднения, поради които Кабаева не можела да се демонстрира пред аудитория.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР