Лимоновата кора съдържа 5-10 пъти повече витамини от лимоновия сок,

...
Лимоновата кора съдържа 5-10 пъти повече витамини от лимоновия сок,
Коментари Харесай

Замразен лимон убива раковите клетки? Научите точно как!


Лимоновата кора съдържа 5-10 пъти повече витамини от лимоновия сок, които се борят с токсините в организма и убиват раковите кафези.
Поставете измити лимони във фризера или камерата на хладилника. След като замръзне лимонът, вземете ренде и го настържете целия, без да го белите. Така го сложете в храната си – чорба, ядене или салата.

Можете да го сложите в зеленчукови салати, сладолед, супи, зърнени храни, макарони, спагети, ориз, суши, рибни ястия … описът е безконечен. Всички артикули внезапно ще придобият необикновен прелестен усет, който в никакъв случай не са имали преди.
Ние нормално изхвърляме лимоновата кора, само че това би трябвало да се промени! След тази елементарна процедура за заледяване на целия лимон и настъргване, можете да консумирате тези хранителни субстанции и всяко ястие да бъде даже по-здравословно. Лимоновата кора е мощен редуциращ сътрудник при отстраняването на токсични детайли от тялото.

И най-важното – лечението със замразен лимон унищожава единствено злокачествените кафези. И до момента никой не се е оплакал от странични резултати! Ако разберете кой е източникът на тази информация, ще ви спре дъха! Тя е получена от един от най-големите производители на медикаменти в света, който споделя, че повече от 20 лабораторни проби от 1970 година до в този момент демонстрират, че елементарният лимон унищожава 12 типа злокачествени ракови кафези, в това число рак на дебелото черво, на гърдата, на белия дроб и панкреаса … И това, което е още по-изненадващо: тази терапия, със замразен и настърган лимон, унищожава единствено злокачествените ракови кафези и не визира здравите кафези.

Естествено, незабавно ще се намерят всевъзможни велики учени, които ще стартират да опровергават тази лечебна дарба на лимоните, само че по никакъв начин не пречи ние да опитаме! При всички случаи, няма да ни навреди! /

 

 lekuva.net

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР