Лимоните са едни от най-полезните плодове в света. Те са

...
Лимоните са едни от най-полезните плодове в света. Те са
Коментари Харесай

Защо всички започнаха да варят лимони? За какво помага напитката?

Лимоните са едни от най-полезните плодове в света. Те са измежду първенците по наличие на витамин C. Неслучайно всеки експерт би ни съветвал да ги консумираме всекидневно, изключително през зимните месеци. Полезните субстанции, които можем да извлечем от жълтия плод са толкоз доста и укрепват до неразбираемост имунната ни система.

В днешната публикация ще споделим с вас една доста забавна рецепта с варени лимони, за която всички, които са пробвали, описват, че е доста ефикасна. С нея можете да пречистите камъните в бъбреците, да се справите с неприятния холестерол и да подсилите отбраната на имунната система.
Рецепта с варени лимони, която лекува Ето какви артикули ще са нужни:
• 4 лимона;

• 2 глави чесън;

• 2 литра вода;

• 2 ч.л. настърган джинджифил.
Начина на подготвяне:
Лимоните се почистват доста добре, защото ще бъдат употребявани с кората. Режат се на дребни части и се трансферират в купата на блендера. Чесънът се почиства и се прибавя към лимоните. Към тези две съставки прибавете и джинджифила.
 С тази домашна напитка килограмите се топят стремително бързо С тази домашна напитка килограмите се топят стремително бързо
Всеки желае да наподобява добре, без да се подлага на строги диети. Топенето на непотребните килограми не постоянно обаче се оказва лесна задача...

Включете блендера, до момента в който не се получи еднородна примес. Когато е налице, изсипете я в тенджера, прибавете водата към нея и оставете на котлона да заври. Отместете от огъня и оставете да се охлади. Задължително прецедете течността и съхранявайте в стъклен буркан в ледник.

Всяка заран се пие по една чаша от тази примес и всякога след хранене се приема същото това количество.

Можете да приемате от тази лимонена напитка от две до три седмици. Ще усетите разликата още след първите няколко приема.

Напитката от лимони, чесън и джинджифил ще ви помогне доста по-лесно да се справите с настинките през студените месеци. Пийте я и се радвайте на положително здраве!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР